Echipamente de ventilatie

Centrale de ventilatie pentru piscine

tubulatura

Ventco HVAC oferă o soluție inovatoare și facilă pentru opțiunile tradiționale de ventilație și de construcție a fluxului de aer.

Centrale de tratare a aerului pentru piscine

Pentru pastrarea factorului de confort atunci cand vinevorba de o piscina este esentiala calitatea prospetimea si temperatura aerului, toate acestea creand o experienta placuta pentru client.

Avand in vedere ca o piscina poate crea costuri mari de exploatare, eficienta energetica a tehnicii de tratare a aerului imbunatateste conditiile de confort si reduce costurile de exploatare.

Aceste centrale de tratare a aerului sunt multifunctionale, avand incorporate functii precum reglarea temperaturii si umiditatii, recuperarea caldurii si eliminarea substantelor cu miros activ sau daunatoare.

Tubulatura textila

max.e-pool este proiectat pentru a menține parametrii climatului interior (temperatură și umiditate relativă) în piscinele acoperite.

Catalog max.e-pool

Tubulatura textila

max.e-mini – Hybrid AHU cu „tehnologie termodinamică de recuperare a căldurii în 2 etape” – care recuperează până la 100% din căldura extrasă din încăpere.

Catalog max.e-mini

Tubulatura textila

max.e2 – AHU hibrid cu „tehnologie termodinamică de recuperare a căldurii în 2 etape” – recuperarea până la 100% din căldura extrasă din încăpere.

Catalog max.e2

Tubulatura textila

max.e3 – AHU hibrid cu “tehnologie termodinamică de recuperare a căldurii în 2 etape” – care recuperează până la 100% din căldura / răcirea / umiditatea extractului.

Catalog max.e3